torsdag 24 november 2011

glögg/rödvinsmix


Första advent närmar sig med stormsteg och därmed glöggpremiären! Men vad ska man då äta till? Kanske hör du som jag till dom som tycker att ett bakverk är lite väl efter en god middag, att ostbrickan blir lite för matigt men att ingenting vore helt otänkbart? Då är glögg/rödvinsmixen nog något för dig! Tanken är att de ska vara som ett härligt tillfredställande men lättsamt alternativ att stänga magen med! Mixen passar även utmärk till rödvin. Ett urval av pralinerna som kommer ingå:
Tartufo al mascarpone
Mörk choklad tryffel med mascarpone rullad i pistage
Chevre chaud
Tryffel med chevre och honung överdragen av choklad toppad med pinjenöt
Ädel
Ädelosttryffel med smak av pepparkaka alt whiskey överdragen av choklad
Jämtländsk getmese
Mjölkchokldtryffel med messmör överdragen av mörk choklad toppad med tranbär
Say cheeese
Färskosttryffel överdragen av mjölkchoklad toppad med digestivecrumbles
Punschrussin
Färskost med punsch och russin överdragen av ljus choklad toppad med russin

2 kommentarer:

  1. förstår inte vad du får allt ifrån människa! så driven och sån fallenhet har du!! aksen jag köpte häromdan tog slut i ett nafs, så en sådan här vill jag gärna prova! kan du levera på tisdag? vet inte hur länge jag klarar att dreggla över bara dina bilder... KRAM /LK

    SvaraRadera
  2. ÅH så bra! Har samma problem, tårta eller dessert känns för mastigt samtidigt som en ostbricka inte är det man är sugen på efter en gräddig pasta eller dyl.. detta verkar ju UNDERBART! :D

    SvaraRadera